MERKKIRIIPPUMATON HUOLTOPALVELU 24/7

Huurre huolto varmistaa kylmälaitteiden ja -järjestelmien taloudellisen ja turvallisen toiminnan

Tarjoamme kylmäalan asennus- ja huoltopalveluja asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja koko maan kattavasti. Korkean teknisen tason huolto- ja korjaustoiminnasta huolehtii oma kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Teemme asiakkaan kanssa aina yhdessä tarvekartoituksen ja sovimme oikein mitoitetun palvelukokonaisuuden. Kaikki kylmäalan työt saat helposti ja merkkiriippumattomasti Huurteelta.

Luotettava

Huurteen kokemus kylmäjärjestelmien suunnittelusta, valmistamisesta sekä huoltopalveluista on ylivertainen. Asiantuntijoidemme tavoitteena on tuoda vuosikymmenien kokemus ja osaaminen helposti ja kustannustehokkaasti käyttöösi.  Osaaminen, kokemus ja vahvat resurssimme takaavat sinunkin kylmälaitteiden ja -järjestelmien taloudellisen ja turvallisen toiminnan ja voit huoletta keskittyä oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Tehokas

Suunnittelemme aina asiakkaamme toimintaympäristöön parhaiten sopivan palvelusisällön ja sopimusmallin. Olipa kyseessä sitten yksittäinen omakoneellinen kylmäkaluste tai mittava kylmäjärjestelmäkokonaisuus, löydämme sille oikein mitoitetun kustannustehokkaan kunnossapitomallin, joka huomioi viimeisimmät F-kaasuasetuksen vaatimukset. Maan kattavin palveluverkostomme mahdollistaa nopeat vasteajat. Yli sadan kiinteän ja mobiilin varaosavaraston turvin pystymme takaamaan dokumentoidusti korkean kerralla kuntoon korjausasteen ja käytettävyystason tärkeille kylmälaitteillesi.

24/7

Olemme sitoutuneet pitämään sinun liiketoimintasi käynnissä 24/7. Palvelukeskuksemme kylmätekniset asiantuntijat ovat käytettävissäsi kaikkina kellonaikoina ympäri vuoden. Pystymme nykyään ratkaisemaan yli 90% kaikista vikatilanteista kustannustehokkaasti etänä. Liiketoimintasi turvana on myös koulutettu ja sertifioitu kentällä toimiva asentajakuntamme, joka muodostaa myös maan kattavimman ja nopeimman päivystysverkoston hätätilanteita varten.

Älykäs

Käytössämme ovat älykkäät mobiiliteknologiaa hyödyntävät tekniset työvälineet ja raportointipalvelut. Tämä mahdollistaa entistä paremman töiden etukäteisvalmistelun ja oikea aikaisen reagoinnin akuuteissa vikatilanteissa. Asiakkaanamme pystyt halutessasi myös luomaan itse omia huoltotilauksia suoraan kunnossapitojärjestelmäämme ja seuraamaan niiden etenemistä ajantasaisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintatapaamme ja palveluitamme. Kysy lisää uudesta ennustavan kunnossapidon palveluratkaisustamme.

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous huoltosopimuksesta:

Kysy lisää ratkaisuistamme:

Jonni Moislahti

Liiketoimintajohtaja

huoltopalvelut

+358 40 180 6221

Juha-Pekka Nurmi

Asiakkuuspäällikkö

040 869 9632

HUOLTOTYÖN TILAUSLOMAKE YRITYSASIAKKAILLE

Huoltopalvelumme on suunnattu yritysasiakkaille. Voit tilata huollon oheisella lomakkeella tai soittaa valtakunnalliseen 24/7 -numeroomme 0100-5000. Tilaukset käsitellään viiveettä ja asentajamme ottaa yhteyttä tarkemman huoltoajankohdan sopimiseksi.

Sopimusasiakkaana voit tilata meiltä myös WEB+ tunnukset, joilla pääset kirjautumaan suoraan toiminnanohjausjärjestelmäämme. Näin voit luoda ja seurata omia huoltotilauksiasi helposti Online -näkymän kautta.

Ilmoittajan tiedot
Kohdetiedotkylläei

HuoltotarveEtsi lähin huolto

    Tilaa huolto

    ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

    Huolto 24 h puh: 0100 5000

    kaikki huoltokutsut 24/7