Luonnonmukaisen jäähdytyksen huipulla

Huipputeknologiaratkaisuillamme enemmän lisäarvoa pienemmillä elinkaarikustannuksilla

Huurteen tavoite on olla johtava ekologisen jäähdytys- ja lämmöntuottoteknologian sekä -palveluiden toimittaja. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman johtavia tuotteita ja palveluja auttaaksemme heitä edistämään liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin säästäen planeettamme luonnonvaroja.

Lisäarvoa tuottava jäähdytysalan kumppani

“Voidaksemme tarjota asiakkaillemme mitattavissa olevaa lisäarvoa ja parantaaksemme jo nyt ainutlaatuista valikoimaamme, olemme viime vuosina lisänneet investointejamme kestävää kehitystä edistävään teknologia- ja palvelukehitykseen.

Huurteelta asiakkaamme saa kilpailukykyiset, digitaalisesti ohjatut korkean teknologian jäähdytys- ja lämmöntuottoon liittyvät tuotteet, järjestelmät ja lisäpalvelut.

Huurteen olosuhdeautomaation ohjaamat ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaitamme saamaan huomattavia energiasäästöjä laitteiden koko elinkaaren ajan. Ratkaisumme myös hidastavat ilmastonmuutosta luonnonmukaisten kylmäaineidensa ansiosta.

Huurre on vahvempi kuin koskaan: lupauksemme on olla korkeaa lisäarvoa tuottava jäähdytys- ja lämmöntuottopartneri koko asiakkaamme kylmäketjun elinkaaren ajan!”

J.T. Bergqvist

hallituksen puheenjohtaja, Huurre Group

Huurre-yhtymä pähkinänkuoressa

Huurre-yhtymä on johtava energiatehokkaiden CO2-pohjaisten jäähdytysjärjestelmien ja niihin liittyvien automaatioratkaisujen toimittaja. Me suunnittelemme ja rakennamme ammattilaisratkaisut jäähdytys- ja lämmöntuottotarpeisiin. Huoltotiimimme auttaa asiakkaitamme säästämään kustannuksissa ja minimoimaan riskit.

Huurre-yhtymän ensisijaiset asiakkaat ovat jäähallit, kauppa, elintarviketeollisuus, varastot ja logistiikka, ammattikeittiöt ja lääketieteellinen ala.

Huurteella on tänä päivänä noin 650 työtekijää viidessä maassa ja sen liikevaihto on noin 170 miljoonaa dollaria.

Huurteen eettiset periaatteet

Huurteen eettiset periaatteet varmistavat Huurteen työntekijöiden ja Huurteen nimissä toimivien henkilöiden yhteneväisen näkemyksen siitä, miten Huurre hoitaa globaalia liiketoimintaansa.

Nämä periaatteet tarjoavat Huurteen asiakkaille ja sidosryhmille avointa ja julkista tietoa Huurteen toimintatavoista.

Huurre eettiset periaatteet

Huurteen liiketoiminta voidaan jakaa kolmeen segmenttiin

Huurre turvaa kylmäketjusi jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuillaan

Huurre-yhtymän suurin liiketoimintayksikkö koostuu jäähdytys- ja lämmöntuottoteknologiasta ja palveluista teollisuuden, logistiikan, kaupan ja jäähallien tarpeisiin erilaisilla alueilla. Ruotsissa ja Suomessa Huurteella on myös kattava huoltoverkosto.

 • ECO CO2 jäähdytys- ja lämmöntuottoteknoloia
 • iTOP olosuhdeautomaatio, älykäs ohjaus ja energiaoptimointi
 • Jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisujen suunnittelu
 • Kylmähuoneet kaupalle ja logistiikalle (Suomi ja Ruotsi)
 • Asennusvalvonta, urakointi ja koulutus
 • Kattavat jäähdytys- ja lämmöntuottoalan huoltopalvelut (Suomi ja Ruotsi)

Korkealuokkaiset suomalaiset kylmäratkaisut ammattikeittiöille ja tutkimukseen

Kansainvälisesti tunnettujen tuotemerkkien Porkan ja Skycoldin brändien alla Huurre suunnittele, kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia energiatehokkaita kylmälaitteita hotelleille, ravintoloille, cateringille, lääketieteen ja tutkimuksen aloille sekä laivateollisuuteen.

 • Kylmä- ja pakastesäilytys sekä lämpimät linjastot
 • Erityisesti terveydenhuollon ja tutkimuksen lääke- ja näytesäilytykseen suunnitellut kylmähuoneet
 • Laivateollisuuden kylmähuoneet risteilijöihin, rahtilaivoihin ja telakoille
 • Lämpötilavalvontta Huurre iTOP -automaatiolla

Kustannustehokasta kylmärakentamista

Norjassa Huurre on tunnettu kokonaisten kylmävarastojen ja tuotantotilojen toimittaja. Erikoistuneena urakoitsijana Huurre ottaa vastuulleen koko rakennusprojektin suunnittelusta aina toteutukseen asti. Meidän liiketoimintaamme on huolehtia kaikista mahdollisista yksityiskohdista ja haasteista koko projektin ajan. Huurteelta löytyvät niin pienet kylmähuoneet kuin valtavat logistiikkaterminaalit.

 • Suunnittelu ja projektinhoito
 • Avaimet käteen -urakointi
 • Paneelien, ovien ja porttien toimitus
 • Pakkas- ja kylmähuoneet
 • Tuotantotilojen uudelleen kalustaminen ja modernisointi
 • Logistiikka- ja varastointijärjestelmät
 • Pakastetunnelit

Uutiset

Huurteelta maailman energiatehokkuuden huippua Flamingon viihdekeskukseen

Huurre toimittaa vuodenvaihteessa Vantaan kehittyvällä Aviapoliksen alueella sijaitsevaan Viihdekeskus Flamingoon ainutlaatuisen tehokkaan, energiataloudellisen ja ympäristöystävällisen hiilidioksidipohjaisen lämmöntuottojärjestelmän. Huurre toteuttaa Flamingon energiatehokkuushankkeen yhdessä talotekniikan ammattilaisen Assemblin Oy:n kanssa. Huurteen teknologian avulla energiatehokkuushankkeessa arvioidaan saavutettavan 35-40 prosentin vuotuiset säästöt viihdekeskuksen lämmitysenergiassa. Hankkeella pienennetään merkittävästi kiinteistön hiilijalanjälkeä. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan kiinteistöön toimitettava Huurre ECO -järjestelmä on Suomen ensimmäinen tämän kokoluokan liikekiinteistön hiilidioksidijärjestelmä.

Huurre toimittaa THL:lle turvallisen järjestelmän näytteiden pakastukseen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos luottaa Huurteen asiantuntemukseen näytteidensä pakastuksessa. Huurre toimittaa THL:lle viisi pakastehuonetta. Jäähdytyksestä vastaa kaksi ympäristöystävällistä ja energiatehokasta Huurre ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmää. Järjestelmiä ohjaa Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio, joka huolehtii myös lämpötilavalvonnasta.

Metropolialla testataan maailman huippumerkkejä Huurre-olosuhdelaboratoriossa

Huurre on toimittanut ammattikorkeakoulu Metropolian uudelle kampukselle Myyrmäkeen ainutlaatuisen CO2-pohjaisen olosuhdehuoneen. Laboratorion lämpötila-alue on 45:sta pakkasasteesta aina kuuteenkymmeneen lämpöasteeseen. Koko järjestelmää ohjaa Huurre iTOP automaatio, jolla loppukäyttäjä valitsee ainoastaan toiminta-alueen ja ajan milloin huone saavuttaa sen. Näillä valinnoilla iTOP automaatio ohjaa CO2 jäähdytysyksikköä, ilmanvaihtoa ja lämmöntuottoa. Turvallisuus on myös hiottu huippuluokkaan erilaisilla automaattisilla varotoimenpiteillä ja hälytyksillä. Metropolia käyttää huonetta lämpötilamuutoksien vaikutusten tutkimiseen

Arctic International sai Sotkamoon uuden Huurre-kokonaisuuden

Huurre on toimittanut marjoihin ja sieniin erikoistuneelle Arctic Internationalille Sotkamoon jäähdytysratkaisun. Toimitukseen kuuluu kaksi pakkastunnelia, kaksi pakkasvarastoa, ympäristöystävällinen ECO CO2 -jäähdytys lämmöntalteenottoineen ja automatisoitu iTOP-ohjaus. Ensimmäisen tunnelin toimitus tapahtui jo heinäkuussa.

Huurre huoltaa Etelä-Suomen Telian tukiasemien jäähdytyksen

Huurre on sopinut Telian Etelä-Suomen tukiasemien (650 kpl) jäähdytyksen huollosta. Huurre allekirjoitti sopimuksen Empowerin kanssa huoltojen, mahdollisten korjausten ja jäähdytyslaiteuusintojen osalta.

Woikosken energiakonsultoinnin tavoitteena merkittävät säästöt ja pienempi hiilijalanjälki

Oy Woikoski Ab, itsenäinen kaasuntuottaja ja kemianteollisuuden uranuurtaja, on allekirjoittanut Huurteen kanssa Energiakonsultointisopimuksen. Huurteen Energia-asiantuntijat tutkivat kiinteistön jäähdytyksen- ja lämmöntuoton, automaation sekä olosuhteiden nykytilan. Energiakonsultoinnin avulla laaditaan suunnitelma energiatehokkuuden, ympäristöystävällisten ratkaisuiden sekä elinkaarikustannusten minimoiseen huomioiden digitaaliset automatisoidut käyttöpalvelut.  

Huurre-kylmähuoneet Britannian suurimpaan risteilijään

Almaco on tilannut Huurteen kylmähuoneet uuteen luksus-luokan risteilijäänsä. Ristelijä painaa 180.000 tonnia ja sen matkustajakapasiteetti on 5200. Kyseessä on suurin koskaan Britannian markkinoille rakennettu risteilijä!

Tilaa huolto

ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huolto 24 h puh: 0100 5000

kaikki huoltokutsut 24/7