Ratkaisut

Lisäarvoa tuottavat jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisut

Huurre on kansainvälinen teknologiajohtaja, joka on erikoistunut ekologisiin jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuihin. Ainutlaatuinen asiakaslupauksemme on minimoida kylmäketjun energiankulutus ja elinkaarikustannukset sekä optimoida lämmöntuotto. Suunnittelemme ja toimitamme ammattilaisratkaisut elintarviketeollisuuteen, jäähalleihin,
ja logistiikkaan, ammattikeittiöihin, lääketieteeseen sekä kaupalle.

Teollisuus

Huurre tarjoaa ympäristöystävällisiä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja kaikenkokoisille teollisuuslaitoksille. Huurre CO2-ratkaisu on omaa luokkaansa olevan energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja taatun luotettavuuden johdosta edullisin ja käyttövarmin valinta elintarviketeollisuuden, lääketehtaiden ja kemianteollisuuden tiloihin.

Lue lisää

Jäähallit

Ekologisen ja innovatiivisen teknologiansa ansiosta Huurre on johtava jäähallien CO2-pohjaisten jäähdytys- ja lämmöntuottojärjestelmien toimittaja. Huurteen CO2-ratkaisu on omaa luokkaansa olevan energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja taatun luotettavuuden johdosta edullisin ja käyttövarmin valinta jäähalliisi.

Lue lisää

VARASTOT & LOGISTIIKKA

Huurre tarjoaa ympäristöystävällisiä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja kaikenkokoisille kylmävarastoille. Huurre CO2-ratkaisu on omaa luokkaansa olevan energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja taatun luotettavuuden johdosta edullisin ja käyttövarmin valinta elintärkeille varastotiloille.

Lue lisää

Kauppa

Huurre toimittaa kaikenkokoisille vähittäismyymälöille palvelukokonaisuuksia sekä ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja jäähdytykseen, lämmöntuottoon ja varastointiin. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, jotka kattavat kaiken suunnittelusta aina elinkaaripalveluihin ja uudistustöihin. Tekniikkaamme on mahdollista hankkia myös paikallisilta kumppaneiltamme ja lähin huoltotiimimme on käytössä tarvittaessa.

Lue lisää

Ammattikeittiöt

Huurre tarjoaa ammattikeittiöihin ympäristöystävällisiä kylmälaitteita, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ympäri maailmaa. Porkka-tuoteperheeseen kuuluu nykyisin pystykaapit, kylmä- ja lämpötasot, pikajäähdytys-pakastuskaapit sekä pikajäähdytys-pakastushuoneratkaisut. Kaikki Porkka-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Toimitamme yksittäisiä tuotteita sekä kokonaisratkaisuja, jotka kattavat kaiken keittiön suunnittelusta älykkäisiin automaatioratkaisuihin ja asennuspalveluihin.

Lue lisää

Terveydenhuolto

Huurteella on pitkä kokemus terveydenhuollon ja tieteen tarpeiden mukaisten laadukkaiden jäähdytys- ja säilytysratkaisujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Tunnetun Porkka-tuotemerkkimme laajassa valikoimassa on kylmäkaappeja, pakastekaappeja, jäähdyttimiä, jäähile- ja jääpalakoneita, inkubaattoreita, veripankkeja, apteekkikylmäkaappeja ja tasaisen lämpötilan säilytystiloja. Toimitamme yksittäisiä tuotteita sekä automatisoituja kokonaisratkaisuita ja -palveluita.

Lue lisää

HUURRE Vestibulum ullamcorper vulputate iaculis. Vestibulum eros orci, rhoncus a erat interdum, consequat cursus diam.

Uutiset

Huurteelta maailman energiatehokkuuden huippua Flamingon viihdekeskukseen

Huurre toimittaa vuodenvaihteessa Vantaan kehittyvällä Aviapoliksen alueella sijaitsevaan Viihdekeskus Flamingoon ainutlaatuisen tehokkaan, energiataloudellisen ja ympäristöystävällisen hiilidioksidipohjaisen lämmöntuottojärjestelmän. Huurre toteuttaa Flamingon energiatehokkuushankkeen yhdessä talotekniikan ammattilaisen Assemblin Oy:n kanssa. Huurteen teknologian avulla energiatehokkuushankkeessa arvioidaan saavutettavan 35-40 prosentin vuotuiset säästöt viihdekeskuksen lämmitysenergiassa. Hankkeella pienennetään merkittävästi kiinteistön hiilijalanjälkeä. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan kiinteistöön toimitettava Huurre ECO -järjestelmä on Suomen ensimmäinen tämän kokoluokan liikekiinteistön hiilidioksidijärjestelmä.

Huurre toimittaa THL:lle turvallisen järjestelmän näytteiden pakastukseen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos luottaa Huurteen asiantuntemukseen näytteidensä pakastuksessa. Huurre toimittaa THL:lle viisi pakastehuonetta. Jäähdytyksestä vastaa kaksi ympäristöystävällistä ja energiatehokasta Huurre ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmää. Järjestelmiä ohjaa Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio, joka huolehtii myös lämpötilavalvonnasta.

Metropolialla testataan maailman huippumerkkejä Huurre-olosuhdelaboratoriossa

Huurre on toimittanut ammattikorkeakoulu Metropolian uudelle kampukselle Myyrmäkeen ainutlaatuisen CO2-pohjaisen olosuhdehuoneen. Laboratorion lämpötila-alue on 45:sta pakkasasteesta aina kuuteenkymmeneen lämpöasteeseen. Koko järjestelmää ohjaa Huurre iTOP automaatio, jolla loppukäyttäjä valitsee ainoastaan toiminta-alueen ja ajan milloin huone saavuttaa sen. Näillä valinnoilla iTOP automaatio ohjaa CO2 jäähdytysyksikköä, ilmanvaihtoa ja lämmöntuottoa. Turvallisuus on myös hiottu huippuluokkaan erilaisilla automaattisilla varotoimenpiteillä ja hälytyksillä. Metropolia käyttää huonetta lämpötilamuutoksien vaikutusten tutkimiseen

Arctic International sai Sotkamoon uuden Huurre-kokonaisuuden

Huurre on toimittanut marjoihin ja sieniin erikoistuneelle Arctic Internationalille Sotkamoon jäähdytysratkaisun. Toimitukseen kuuluu kaksi pakkastunnelia, kaksi pakkasvarastoa, ympäristöystävällinen ECO CO2 -jäähdytys lämmöntalteenottoineen ja automatisoitu iTOP-ohjaus. Ensimmäisen tunnelin toimitus tapahtui jo heinäkuussa.

Huurre huoltaa Etelä-Suomen Telian tukiasemien jäähdytyksen

Huurre on sopinut Telian Etelä-Suomen tukiasemien (650 kpl) jäähdytyksen huollosta. Huurre allekirjoitti sopimuksen Empowerin kanssa huoltojen, mahdollisten korjausten ja jäähdytyslaiteuusintojen osalta.

Woikosken energiakonsultoinnin tavoitteena merkittävät säästöt ja pienempi hiilijalanjälki

Oy Woikoski Ab, itsenäinen kaasuntuottaja ja kemianteollisuuden uranuurtaja, on allekirjoittanut Huurteen kanssa Energiakonsultointisopimuksen. Huurteen Energia-asiantuntijat tutkivat kiinteistön jäähdytyksen- ja lämmöntuoton, automaation sekä olosuhteiden nykytilan. Energiakonsultoinnin avulla laaditaan suunnitelma energiatehokkuuden, ympäristöystävällisten ratkaisuiden sekä elinkaarikustannusten minimoiseen huomioiden digitaaliset automatisoidut käyttöpalvelut.  

Huurre-kylmähuoneet Britannian suurimpaan risteilijään

Almaco on tilannut Huurteen kylmähuoneet uuteen luksus-luokan risteilijäänsä. Ristelijä painaa 180.000 tonnia ja sen matkustajakapasiteetti on 5200. Kyseessä on suurin koskaan Britannian markkinoille rakennettu risteilijä!

Tilaa huolto

ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huolto 24 h puh: 0100 5000

kaikki huoltokutsut 24/7