Kylmätekniikkaa moderniin myymälään

Huurteen kylmäkalustevalikoima on Suomen markkinoiden laajin ja modernein. Ratkaisuillamme varmistat kylmäketjusi turvallisuuden ja optimoit kauppasi energian kulutuksen. Meiltä löydät optimaalisen ratkaisun kaikkiin myymälän kylmätarpeisiin!

 

Lataa tästä suomenkielinen esite kylmäkalustemallistostamme:

huurre-mallistoesite-2015

Kysy lisää Huurteen energiatehokkaista kalusteista myyjiltämme: Yhteystiedot

5-tasot

Pakastekaapit

Palvelukalusteet

Pakastealtaat

3-tasot

Omakoneelliset (plug-in)

Kaappikombit

Kombikaluste

Lämpötiskit

Huurteen kalusteilla säästät energiaa

Kaikki Huurteen kalusteet ovat nykyaikaista kylmätekniikkaa, jonka suunnittelun yhtenä lähtökohtana on ollut energiatehokkuus. Esimerkiksi ilmaverhoratkaisuilla, energiansäästöpuhaltimilla sekä laseilla ja kansilla päästään tilanteeseen, jossa kaluste käytännössä maksaa itse itsensä takaisin pienempinä sähkölaskuina.

Kylmäketjun ja energiankulutuksen optimoinnin hoitaa kätevästi edistyksellinen Huurre iTOP-palveluvalikoimamme.

Modernilla muotoilulla näyttävyyttä ja sujuvuutta

Näyttävä, tyylikkästi muotoiltu kylmäkaluste vaikuttaa mielikuvaan koko kaupasta. Moni asiakas palaa uudelleen tyylikkääksi kokemaansa myymälään. Huurteen kalusteiden suunnittelussa on huomioitu paitsi ulkoinen ilme myös kuluttajien ostokokemuksen ja henkilökunnan työn sujuvuus.

Taattua laatua Huurteelta

Huurteen kalusteet edustavat maailman johtavan valmistajan pohjoismaisiin olosuhteisiin räätälöityä kylmätekniikkaa. Kaupalle Huurteen kalusteiden luotettavuus tarkoittaa käytännössä pienempiä huolto- ja elinkaarikustannuksia.