Ota yhteyttä ja kysy lisää

Myyntipäällikkö, kylmä- ja pakastetilat

Sasu Pekkola
puh: 040-836 6411
sasu.pekkola@huurre.com

Huurre-kylmätilat

Suunnittelemme ja toimitamme edistyksellisiä kylmä- ja pakastetiloja kaikille kylmän käyttöalueille. Huurre-kylmätila on helppo ja turvallinen valinta: meiltä saatte aina ammattitaitoisen detaljisuunnittelun, projektijohdon sekä asennuspalvelun. Älykkään elementtijärjestelmämme ja luotettavasti dokumentoitujen suunnitelmien ansiosta tiloja on helppo muunnella ja laajentaa tilatarpeiden muuttuessa.

Toimiva kokonaisuus syntyy osista

Huurteen kylmä- ja pakastehuoneet ovat kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan aina käyttökohteen mukaan. Toimituskokonaisuus ja tilojen varustelutaso sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Toimituksen sisältö kootaan projektikohtaisesti lattia-, seinä- ja kattoelementeistä, laajasta ovimallistostamme sekä pakastehuoneeseen kuuluvista paineentasausventtiileistä.

Kokonaisuuteen voidaan lisäksi liittää jäähdytyskoneisto sekä muita varusteita, kuten hyllyjärjestelmät, kylmäilmaverho, lasiset jakeluovet, ikkunat, oviverhopuhaltimet sekä laaja valikoima muita käyttöä ja lämpötilan valvontaa helpottavia varusteita.

Tarkoituksenmukaiset materiaalit

Ammattitaitoisesti suunnittelemamme rakenne ja elintarviketiloihin hyväksytyt pintamateriaalit tekevät kylmätiloista hygieenisiä. CFC- ja HCFC-vapaa kova polyuretaanieriste on ympäristöystävällistä, säästää energiakuluissa sekä mahdollistaa erinomaisen lämmöneristävyytensä ansiosta muita eristemateriaaleja ohuemmat seinämävahvuudet. Vakiotoimituksessamme elementtien pintakerrokset ovat kuumasinkittyä teräslevyä, jonka pinnoitteena on elintarviketiloihin tarkoitettu polyesteri. Pinnoitteena voidaan käyttää myös muita vaihtoehtoja, kuten ruostumatonta teräslevyä tai erityisesti elintarviketeollisuuteen tai ulkoilmaan suunniteltuja pinnoitteita.

Kysy lisää myynnistämme!