Avoimet työpaikat

Huurteen tavoite on olla halutuimpien teknologiayritysten joukossa työnantajana. Olemme jatkuvasti kiinnostuneista aktiivisista motivoituneista työntekijöistä.

Lähetä avoin hakemus:

rekrytointi@huurre.com

Haemme Huurre-joukkueeseemme

Hitsaajaa

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset hitsaajan tehtävät jäähdytysyksikkötehtaallamme Kuopiossa. Hallitset TIG-hitsausmenetelmän sekä putkistohitsauksen, materiaalina on RST/Haponkestävä putki.

Eduksesi katsotaan kokemus teollisuuden vastaavista metallitöistä ja putkistokuvien tulkinta sekä voimassa olevat TIG-luokat ja asennuskokemus. Toimit osana hitsaajatiimiä ja esimiehenäsi toimii tuotantopäällikkö.

Tehtävä on vakituinen. Työ voi jatkossa sisältää myös asennusprojekteihin liittyvää tekemistä.

 Työtehtävät edellyttävät sinulta ripeyttä ja tarkkuutta sekä huolellista, vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa. Teet myös yhteistyötä muun hitsaajatiimin kanssa. Koulutustaustaltasi voit olla mm. hitsaaja tai hitsaajamestari. Edellytämme voimassa olevan tulityökortin. TIG-luokat ajatamme myös, jos eivät ole voimassa.

Toimipaikkasi on Huurteen toimipiste Kuopiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Vesalo puhelimitse (044 766 2512) tai sähköpostitse (timo.vesalo@huurre.com).

Tunnistitko itsesi? Jos niin, laita hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 14.6.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@huurre.com. Toimi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana!

————————————–

Haemme Huurre-joukkueeseemme

KYLMÄASENTAJAA

itsenäiseen ja monipuolisiin kylmäalan tehtäviin Turun toimipisteiseemme.

Edustat yritystämme päivittäisessä asiakasläheisessä työssä tuottaen asiakaslisäarvoa. Monipuolisia työtehtäviäsi ovat asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Työhön kuuluu ajoittain myös kylmätilaratkaisuprojekteissa toimimista sekä päivystystehtäviä.

Työkohteitasi ovat muun muassa kaupan kylmä; ilmastointi ja prosessijäähdytys, pienkylmä; ammattikeittiöt ja laboratoriot, varastokylmä; jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huolto, kunnossapito ja korjaukset. Työssä toimitaan perinteisten kylmäaineiden sekä hiilidioksidin kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuvan koulutuksen (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus ammoniakkilaitteistoista (NH3) on eduksi.

Olet itsenäinen, särmä ja asiallinen tekijä, joka viihtyy asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Toimintatavoiltasi olet vastuuntuntoinen ja tehokas, hoidat aina huolella tehtävät alusta loppuun saakka. Sinulla on myös erinomaiset asiakaspalveluvalmiudet.

Parhaimmillasi olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa ja valmiudet kehittyä ja uudistua työssään. Arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä. Raportoit tehtävässäsi huoltopäällikölle ja tukenasi on kylmäasentajakollegoidesi verkosto. Tulosta teemme tiiminä.

Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortit sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Käytössäsi on Huurteen huoltoauto.

Työsuhde on vakituinen ja aloitus on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse huoltopäällikkö Joni Raiskio, p. 040 5812 600.

Hakuaika on 20.6.2017 saakka, mutta avoimet tehtävät täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti meille osoitteeseen rekrytointi@huurre.com